FAQ Veelgestelde vragen en stel er gerust meer!

De ene opdracht is de andere niet. Daarom is er nooit één vaste prijs te noemen voor de dienstverlening in uw opdracht. Ook kost het CopyRisk een bepaalde tijd om met de freelancer tot een overeenkomst te komen. Daarom kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen zonder ergens aan vast te zitten of zonder meteen verwachtingen bij ons te scheppen. Wij gaan na de aanvraag direct aan de slag zodat u weet waar u aan toe bent en dan kunt u er daarna even rustig over nadenken.
Verzekeraars hebben helaas onterecht de reputatie van grote, logge machines die moeilijk zich in kunnen leven in de situatie van hun klanten. Wij weten dat er aan de kant van de verzekeraar de wil is om te dit beeld te veranderen. CopyRisk haalt de creatieve professionals uit de assurantie-en financiële markt om die creativiteit bij de opdrachtgever kwijt te kunnen die hen het hardst nodig heeft. Strategische, artistieke en verfrissende professionals die als geen ander de boodschap van de verzekeraar begrijpen, maar ook de wereld van zijn klant. Zodra de opdrachtgever bij ons een offerte opvraagt voor een gewenste dienst, dan koppelt CopyRisk uw case aan een freelance professional die alle ervaring en achtergrondinformatie heeft waar uw opdracht over gaat. Een offerte is altijd vrijblijvend en toegespitst op de markt. Als alles in orde is, dan wordt de freelancer door ons gebrieft en zodra diegene er klaar voor is gaat hij of zij met uw case aan de slag. Achteraf vindt er een feedback moment plaats omdat er ook voor ons altijd ruimte is om te groeien.
Onze klanten zijn veelzijdig. Zowel de professionals die wij van dienst kunnen zijn door hen inkomen te geven met hun creativiteit en ervaring, en de verzekeraars die door ons worden bediend. Maar ook kunnen wij banken, trustfondsen, financieel adviseurs van dienst zijn. Wij richten ons op deze markt om zo onze kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen.
Wij prefereren liever de term ‘tussenpersoon’, omdat bij een uitzendbureau er vrij hoge marges worden gerekend en er vaak lange projecten mee gemoeid zijn. Wij zoeken freelancers in ons netwerk waarvan wij zeker weten dat die zowel kleine projecten zoals het verzorgen van een korte cursus als het langdurig ondersteunen van uw medewerkers in communicatieve werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze flexibiliteit is nog hoger dan bij een uitzendbureau. Bovendien respecteren en behartigen wij het uurtarief dat de freelancer voor een opdracht vraagt en bemiddelen wij met de klant zodat er alvorens het project start een solide basis ontstaat.
Elke freelancer rekent een ander uurtarief, vaak op basis van ervaring, de omvang van het project en hoe snel hij of zij verwacht wordt van start te gaan. Omdat uw organisatie hierin van ons een flexibiliteit kan verwachten waarin CopyRisk het risico draagt, hanteren wij bovenop het uurtarief van de freelancer een marge. Deze marge vindt u terug in de vrijblijvende offerte.
Wij werken samen met tientallen freelancers die werkzaam zijn of zijn geweest in de assurantiebranche. Deze professionals zijn met ons in aanraking gekomen via een streng selectieproces waarin de kwaliteit contant wordt gemonitord, maar waarin wel creativiteit de hoofdrol speelt. Elke opdracht is anders en elke freelancer wordt door ons tot in de puntjes gebriefd. Waar de ene klant meer hulp nodig heeft zijn e-mailkanalen op orde te krijgen, zo zit de andere klant met bijvoorbeeld de content in de maag van die nieuwe website. CopyRisk zoekt dé professional die uw project in goede banen kan leiden, zodat er op de werkvloer alleen maar uitgelegd hoeft te worden hoe het koffiezetapparaat werkt.
Oprichter en eigenaar Tim Kooijman weet als geen ander hoe het is als freelancer met je creativiteit aan de slag te gaan en daarin bergen en dalen te bestormen. Fouten die freelancers maken, heeft Tim in het verleden allemaal al eens gemaakt en dat is waar je als mens rijker van wordt maar boven alles steeds professioneler. Door constant de freelancers te begeleiden wanneer zij ergens tegenaan lopen of door te helpen waar nodig groeit zowel de freelancer, de klant als CopyRisk zelf. Na de selectie waarin kwaliteit is bewezen zijn er geen toetsen. Wel wordt er na afloop van elk project geëvalueerd wat er goed ging en wat niet. Van beide kanten. Want ondanks dat we werken met professionals, is er altijd ruimte voor waardevolle feedback. Ook tijdens het project zal CopyRisk er zijn om ondersteuning te bieden indien nodig.