Onze services Ons serviceaanbod is rijk en toch gespecialiseerd. Hoe? Daarover vertellen we graag meer!

CopyRisk Office

Copywriting

Als het aankomt op copywriting heeft u iemand nodig die niet alleen uw boodschap goed kan vertalen en daarmee de klant uitstekend in gedachten houdt, maar het liefst ook iemand die uit het vakgebied komt. Daarom kiest u voor copywriting via CopyRisk. Wij werken uitsluitend samen met partners die werkzaam zijn in de verzekeringsbranche en de financiële wereld.

Communications

Communicatie, inbound of outbound, is voor ons gesneden koek. CopyRisk helpt met alle communicatieve vlakken om ervoor te zorgen dat uw kantoor tot in de puntjes optimaliseert. Denk bijvoorbeeld aan het uitbesteden en ontwikkelen van e-mailcommunicatie (formatontwikkeling) of het realiseren van een contentplan waarin opgenomen wordt op welke manier en hoe elke medewerker met de klant communiceert waardoor er één lijn in de uitgaande communicatie ontstaat.

Coaching

Hoe breng je slecht nieuws over aan de telefoon? Hoe ga je om met weerstand? Waarom lukt het maar niet dat ene e-mailformat korter en bondiger te krijgen? In plaats van de uitgaande communicatie zelf te ontwikkelen voor u, komt CopyRisk langs op kantoor en geeft uw medewerkers coaching in het zowel schriftelijk als mondeling communiceren. Wij zetten ze in hun eigen kracht. De assurantiebranche is nou eenmaal een vluchtige niche die veel ruimte biedt voor verbetering.